Летен лагер-приключение

 Читалище "Роден край-1931" организира за децата от района през целия месец юни летен лагер - приключение. Всеки делничен ден от 9,00 до 13,00 ч. ще има много забавления, игри в Западния парк, майсторене с различни материали на сувенири, пана, рисунки, пикник, щафетни игри, оригами. Всичко това ще бъде съпроводено с упражняване на знанията по разговорен английски . Цена : 10 лв. на ден. Цената включва всички игрови материали.


Учебната 2017 - 2018 година

Учебната 2017-2018 г. започва на 18-ти септември със заниманията по изобразително изкуство и керамика  и  репетициите на балет "Меги денс". Курсът по английски език, школата по пиано и солфеж, подготвителният курс за училищата по изкуствата, детското студио по анимация ще отворят врати за своите възпитаници на 2-ри октомври. Заниманията по йога за родители и деца ще се провеждат в началото в събота и неделя от 9-ти септември. Библиотеката е отворена за всички потребители от 1-ви септември.ТАКСИТЕ  остават без промяна от предишната учебна година.Приключение в Турция

През месец август балет "Меги денс" преживя едно прекрасно приключение - участие в Международен фестивал "Златната скарида" в град Гелиболу на Егейско море. Пътуването бе награда за отличното представяне на балета на Международния фестивал на изкуствата "Утринна звезда" - Албена ` 2017. Нашите деца бяха част от представителната българска група на фестивала заедно с "Екстрийм шоу" - гр. Перник, Клуб за спортни танци "Ксани денс" - гр. В. Търново и Клуб по латино-танци "Бургаски делфини" - гр. Бургас. Българската група спечели сърцата на многобройната публика и при всяко участие  - концерт, дефиле, плажни танци и танци в града, бе посрещана с овации и искрена радост. Домакините бяха изключително дружелюбни и внимателни към нас . Децата преживяха невероятното удоволствие да танцуват пред огромна , пъстра и възторжена публика заедно с групите от Литва, Кипър, Македония, Турция. Забавленията и изненадите се редяха едно след друго заедно с концертите и всички ще запазят незабравими спомени от пребиваването си в Турция.


Страница:   < 2 3 4 5 6 >  

Всички права запазени | Декларации - чл. 14 от ЗПРКИ | Created by KANDELA