Проект "Нарисувани приказки" приключи успешно


ОКИ-ДК Красно село 2 ОКИ-ДК Красно село 2
ОКИ-ДК Красно село ОКИ-ДК Красно село
парк Св. Троица 5 парк Св. Троица 5
парк Св. Троица 6 парк Св. Троица 6
парк Св. Троица 4 парк Св. Троица 4
парк Св. Троица 3 парк Св. Троица 3
прак Св. Троица1 прак Св. Троица1
парк Св. Троица 2 парк Св. Троица 2
календари за децата календари за децата
календар 2021 календар 2021
лого  на проекта лого на проекта

       
 

Всички права запазени | Декларации - чл. 14 от ЗПРКИ | Created by KANDELA